PAPIRCLIPS.DK: SPECIALIST I PAPIRCLIPS MED TRYK

 

Papirclips.dk er leverandør af det største sortiment af papirclips med tryk i Holland, Tyskland og Schweiz. Men vi er også aktive i mange andre europæiske lande. Vi leverer til små og store forretninger. I alt handler det om store mængder. Derfor har vi meget skarpe priser. Vi svarer hurtigt på vor tilbudsforespørgsel. Hvis du vedhæfter et logo, så laver vi lige så hurtigt et eller flere trykforslag. Vi kigger også på andre papirclipsmodeller, som måske egner sig bedre til dit logo. Vi har vor eget reklamebureau, så vi er meget fleksible.

 

Trykketeknik
Der er forskellige trykketekniker vi benytter til at trykke logoet  på papirclipsene. Silketryk, tampontryk, sticker med tryk i full colour og, noget som er på fremmarch, nemlig digitaltryk. Trykketeknikken afhænger fra bl.a. modellen du har valgt og fra det ønskede oplag. Fra 2500 stk. bliver WingClips trykt med silketryk og fra 500 stk. med digitaltryk. Fra 2500 stk. bliver PromoClips trykt med tampontryk og BudgetClips og DutchClips fra 500 stk. bliver trykt med en sticker (full colour). ML-Clips (de større papirclips med nok klemkraft til 40 papirark!) kan leveres med en full colour sticker og med digitaltryk. Næsten alle kan også leveres med en gravering. I alle tilfælde stiller vi store krav til kvaliteten.

 

Leveringstid
Leveringstiden varierer efter papirclips, men efter aftale er der mange muligheder. Vi vil gøre hvad vi kan for at levere papirclipsene i højeste kvalitet og indenfor den ønskede leveringstid. Du kan selvfølgelig kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller hvis foretrækker andre leveringstider.

 

Skarpe priser
Hvert år sælger vi store antal af papirclips med tryk. Takket være denne store mængde har vi meget skarpe priser. Vi fakturerer ingen designomkostninger  til trykkeforslag. Vi fakturerer ingen bestillingsomkostninger. I tilfældet af gentagelsesordrer faktureres ingen eller meget lave opstartsgebyrer. Dette afhænger fra papirclipstype og fra antallet af trykkefarver.

 

Trykkeforslag
Vi har vor eget reklamebureau med kreative, erfaren eksperter. På grund af det kan vi hurtigt overraske dig med ikke bare et tilbud, men også med et eller flere trykkeforslag. Vil du afprøve en eller flere papirclips? Vi sender dig gerne de vareprøver du vil have.

 

Livstid
Papirclips med tryk bliver set af mange. Og på grund af genbrug bliver dit logo set af endnu flere øjner. Papirclips med tryk er særligt funktionelle og vil bestemt give dine præsentationer noget ekstra. De fleste papirclips med tryk bliver fabrikerede af RFS og er altså meget holdbare.